Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

TAIKA PEARL PAINT ΧΡΥΣΑΦΙ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Yδατοδιάλυτο ακρυλικό χρώμα, χρυσής βάσης, που χρωματίζεται στην απόχρωση της αρεσκείας σας και δίνει ένα μεταλλικό εφέ. Κατάλληλο για εσωτερικές ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες καθώς και για τοίχους και γυψοσανίδες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διακοσμητικό
  • Οδηγία Ε.Ε. 2004/42/EU VOC
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ0.225 Lt0.9 Lt
Απόδοση0 m2/Lt Αναλόγως του τρόπου βαφής και της απορροφητικότητας της επιφάνειας

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Acualux Χρώμα ζωγραφικής και χειροτεχνίας ματ

Acualux Χρώμα ζωγραφικής και χειροτεχνίας ματ
Ακρυλικό χρώμα νερού Acualux για ζωγραφική, χειροτεχνίες και άλλες διακοσμήσεις, σε πλούσιες ματ αποχρώσεις. Εφαρμόζεται απευθείας πάνω σε κάθε επιφάνεια – ξύλο, χαρτί, γύψο, χαλκό, φελιζόλ, τούβλο, μέταλλα – χωρίς να χρειάζεται προετοιμασία.
Το χρώμα ζωγραφικής και χειροτεχνίας Acualux είναι υψηλής ποιότητας, εντελώς άοσμο και αβλαβές, εξαιρετικά εύχρηστο και καλυπτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επίδοξους και επαγγελματίες ζωγράφους.
Εφαρμόζεται εύκολα σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.
Ιδανικό ως χρώμα μαυροπίνακα για διάφορες διακοσμήσεις σε αντικείμενα, έπιπλα, κλπ 
Χαρακτηριστικά
Φινίρισμα: ματ
Αποχρώσεις: Μαύρο, Magenta, Violeta
Απόδοση: 12-14τμ/λιτ
Αραίωση/καθαρ. εργαλείων: Νερό
Συσκευασία: 100ml


Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Σατινέ Unilak TITAN

Ντουκόχρωμα Νερού Πολλαπλής Πρόσφυσης Σατινέ Unilak TITAN
H UNILAK είναι ειδικό χρώμα νερού πολλαπλής πρόσφυσης που εφαρμόζεται σε κάθε είδους επιφάνεια.
Είναι ειδικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις εξωτερικές συνθήκες και ιδιαίτερα στο παραθαλάσσιο περιβάλλον. Έχει άριστη πρόσφυση και ελαστικότητα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ που ελέγχει τα επίπεδα υγρασίας και προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες. Διαθέτει υψηλή ικανότητα κάλυψης και αντοχή στις τριβές. Αποτρέπει την εμφάνιση μούχλας. 
Έχει άριστη πρόσφυση σε πολλών ειδών επιφάνειες όπως ξύλο, φελλό, γαλβανισμένο σίδερο, ψευδάργυρο, ασταρωμένο ατσάλι, χαλκό, κασσίτερο, μολύβι, σίδερο, τσιμέντο, τούβλα, πέτρα, μπετόν, γυψοσανίδα, πορώδη πλακάκια, σκληρό PVC κτλ, εσωτερικά και εξωτερικά.
Ιδανικό για βαφή σε πόρτες, παράθυρα, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, εσωτερικά και εξωτερικά έπιπλα PVC, σωλήνες PVC, τέντες, Κατάλληλο γία κυψέλες μελισσών κτλ. 
Δείτε το ενημερωτικό video για το πλήθος επιφανειών που μπορείτε να εφαρμόσετε την UNILAK 


Εφθασε το Chalk Paint από την Polyvine





Chalk Paint Maker Χρώμα Κιμωλίας Polyvine
Το Chalk Paint Maker της Polyvine είναι ένα πρωτοποριακό και εύχρηστο προϊόν που αναμειγνύεται με οποιοδήποτε ματ χρώμα μετατρέποντάς το σε Chalk Paint για υπέροχο διακοσμητικό αποτέλεσμα.
  • Χαρίζει βελούδινα λείο φινίρισμα
  • Εφαρμόζεται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια παλιά, βαμμένη ή βερνικωμένη
  • Έχει άριστη καλυπτικότητα από το πρώτο πέρασμα
  • Δεν χρειάζεται προεργασία της επιφάνειας 
  • Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων αποχρώσεων
Με το Chalk Paint Maker μπορούμε να ανακαινίσουμε και να διακοσμήσουμε τα παλιά μας έπιπλα σε στυλ vintage, shabby chic, διχρωμίες και να συνδυάσουμε με άλλες τεχνικές διακόσμησης - decoupage, crackle, stencils κλπ.

Χαρακτηριστικά
Αναμείξτε το Chalk Paint Maker με οποιοδήποτε ματ χρώμα νερού σε αναλογία 1 προς 2. Το χρώμα διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του - απόχρωση, χρόνος στεγνώματος κλπ - ενώ παράλληλα αποκτά τις ιδιότητες του chalk paint για υπέροχες χρωματικές δημιουργίες. 
Εφαρμόστε 1 ή 2 στρώσεις στην επιφάνεια και αφού στεγνώσει καλά, τρίψτε τοπικά ώστε να δώσετε ένα παλαιωμένο look. Για εφφέ διχρωμίας, φτιάξτε διαφορετική αποχρώση για κάθε στρώση.
Αφού ολοκληρώσετε την διακόσμηση, μπορείτε να προστατεύσετε την επιφάνεια με κατάλληλο προστατευτικό βερνίκι νερού της Polyvine - Wax Finish για βελούδινο φινίρισμα με όψη κεριού, ή Decorator's Varnish σε Γυαλιστερό, Σάτιν ή Dead Flat Matt.